torsdag 30. oktober 2008

Praksis uke 41

Etter å ha vært en uke på en barneskole hadde jeg blitt godt kjent med barn og voksne.
Jeg ble godt tatt imot og de var forberet på at jeg skulle komme, så de sendte meg rett inn på klasserommet hvor jeg skulle jobbe (2 klasse) Der fikk jeg masse spørsmål og barna snakket med meg med en gang for de lurte på hvem jeg var og hvorfor jeg var her.
Vi satte i gangi dagen ganske fort, men lærerne var greie å lot barna bli kjent med meg den første timen. Det syntes jeg er veldig posetivt=)Det som ikke er så posetivt når jeg jobber der er at det er 3 barn som lager sine egne regler eller snakker på sitt eget språk som andre ikke forstår. De har snakket om meg på dems språk og jeg ante ikke hva de sa, det syns ikke jeg er så vedlig poestivt=/


Men skolen er et koslig sted å jobbe, det er mange smilefjes som man støter på hver dag. Arbeidsuka fungerte veldig bra for meg.

5 kommentarer:

Kongen Landstad sa...

Det var en fin blogg hilde:D

jørgen sa...

fin blogg hilde;)

Hanna Marie sa...

Veldig bra^^

Anette sa...

Hei Hilde
Så flott at du ble godt tatt imot når du kom. Det betyr mye at praksisplassen vet at du kommer og er forberedt på det!

Forstår godt at det kan oppleves litt ubehagelig når barn snakker på et annet språk som du ikke forstår... og du ikke vet hva de snakker om. Man kan lett forstå hvordan barn som kommer til Norge har det...ikke forstå hva som blir sagt.

Nestegang kan du jo kanskje spørre barna om hva de sier... om de kan forklare deg det på Norsk eller prøve å vise deg.. :-)

Så flott at du opplever skolen som et koselig sted å jobbe! Trives man... bidrar det ofte til at man lærer mye også :-)

Piiia sa...

du er flink du Hilde :)