torsdag 25. september 2008

Aktivitesdag på kalvøya


Vi brukte ikke så mye tid, men rundt 10-15 minutter på Stiv heks og ca 5 minutter på å lage en pyramide. Aktivitetn ble kanskje ikke helt som vi tenkte for vi måtte ta noen endringer i leken. Siden gresset var vått så var det litt dumt å leke stiv heks, for man kunne ikke gå under beina på hverandre for å befri den som var tatt uten å bli våt. Derfor lekte vi en lek som ligner på stiv heks bare at vi ikke skulle befri de som er tatt med å gå under beina på hverandre, men heller at vi skulle holde på de stedene vi ble tatt på og holde der til vi klarte å ta en annen. Denne leken kalles for doktor sisten.

Vi hadde også en annen lek så vi fikk brukt tiden på noe annet. Vi samlet alle og fikk dem til å lage en pyramide. Jeg likte vel best å lage pyramide, alle sammarbeidet og det fikset vi ganske bra. Jeg fikk mange gode ideer fra de andre aktivitetne som jeg kan bruke når jeg jobber med barn, jeg kommer til å ta med meg noe av aktivitetene vi hadde.


Det blir vel ikke så lett å endre på det vi gjorde, det kommer jo ann på hvordan været er og om det er vått i gresset, men man kan selfølgelig leke den samme leken inne. På pyramiden hadde det vært morro å prøve å lage den enda høyere, selv om det kan bli litt tungt for de som er nederst på pyramiden=P

Ingen kommentarer: